Lediga tjänster

Välkommen till vår sida för "Lediga tjänster" på UMA UNDERMARKSARBETEN AB! Här kan du hitta spännande karriärmöjligheter inom vårt väletablerade företag inom schaktfri ledningsdragning och rörtryckning.​​​​​​​
Vi är ständigt på jakt efter drivna och kvalificerade personer som vill vara en del av vårt team och bidra till vår framgångsrika verksamhet. Som en ledande aktör inom vår bransch strävar vi efter att erbjuda en stimulerande arbetsmiljö där innovation, professionalism och samarbete värderas högt.
Vi erbjuder en rad olika karriärmöjligheter inom olika områden såsom rörtryckning, styrd borrning, AT(SBR)-borrning, hammarborrning, grundomat, va-renoveringar och schaktfri ledningsdragning. Oavsett om du har erfarenhet inom dessa områden eller om du är ny på området men vill lära dig och utvecklas, kan du hitta spännande utmaningar hos oss.

​​​​​​​Vi strävar efter att ge våra medarbetare en plattform för personlig tillväxt och utveckling. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och möjligheter till vidareutbildning för att stärka vårt team och hålla oss uppdaterade med den senaste tekniken och de bästa metoderna inom vårt område.

Vi är ett företag som värderar mångfald, inkludering och jämlikhet. Vi tror på att bygga en arbetsplats där alla känner sig välkomna och uppskattade. Vi tror också på att belöna hårt arbete och prestation genom konkurrenskraftiga löner och förmåner.

Om du är passionerad, driven och redo att ta dig an nya utmaningar inom schaktfri ledningsdragning och rörtryckning, så uppmanar vi dig att utforska våra lediga tjänster nedan. Tillsammans kan vi forma en framgångsrik framtid.

Se tillgängliga positioner nedan och ansök idag för att bli en del av UMA UNDERMARKSARBETEN AB:s dynamiska team. Vi ser fram emot att höra från dig och utforska möjligheten att arbeta tillsammans!

Kontakta oss

​​​​​​​
Mattias Johansson
070-539 09 76
mattias@undermarksarbeten.se